Megérkezett a legújabb forradalmi súlycsökkentő italpor, a SLIM 40

A legújabb fogyókúrás termék a piaconA SLIM 40 a glükomannán közreműködésével fejti ki súlycsökkentő hatását. Az energiaszegényebb étkezésnek és a SLIM 40-nek köszönhetően igen kiemelkedő fogyást érhetünk el. Akár heti 1-1,5 kg súlyfeleslegtől szabadulhatunk meg a segítségével. Ellentétben a Reg-enorral, ennél a súlycsökkentő kúránál fontos ügyelni az energia bevitelre és az aktív életmódra egyaránt, de nem kíván tőlünk teljes életmódváltást.
Mi is az a glükomannán és hogyan hat szervezetünkre?
A glükomannán egy egzotikus növénynek, az ördögnyelvnek, vagy más néven konjakgyökérnek a hatóanyaga. Ez nem más, mint egy porított rost, amit ősidők óta használnak Kínában és Japánban, főként étkezési célokra. Az ördögnyelv port ma már főként fogyókúrás szer, mivel felismerték, hogy vízben feloldva egy olyan oldható rostot, egy gélt képez, amely hatékonyan eltelíti a gyomrot, lassítja a tápanyagok felszívódását és nem emeli meg a vércukorszintet. Ennek köszönhetően az adott személy sokáig érzi magát jóllakottnak, eltelítettnek, aminek hatására kevesebbet fog enni, csökken a kalória bevitel, így megindul a fogyás is.

Orvosilag jóváhagyott módszerről van szó, széles körben elfogadott, egészségre nem veszélyes, viszont rendkívüli módon hatásos!

Mit tartalmaz a Slim 40?
A SLIM 40 további összetevőit tekintve, egy igazi fogyasztó bomba lehet. Tartalmaz a glükomannánon kívül kollagént, C-vitamint, L-carnitint, zöld teát, krómot, cinket, kolint és még számtalan a fogyást serkentő elemet, amik egytől egyig, egymás hatását segítik.

Az italpor meggyes és körtés ízesítéssel kapható. Természetesen a termék nem csak a fogyni vágyóknak ajánlott, hiszen gazdag összetevőinek köszönhetően igen hatékony testtisztító- méregtelenítő hatása is lehet. Ezért a hatás fokozásaként legjobb, ha a port tisztított vízben feloldva fogyasszuk. Előírás szerint a fogyókúra ideje alatt sok folyadék bevitel ajánlott, ami legoptimálisabb esetben a tiszta víz! Erre több megoldási lehetőséget is ajánl a Biocom fordított ozmózis elvén működő vízszűrő rendszere!…természetesen egészségbarát áron.

AZT EHETSZ, AMIT CSAK MEGKÍVÁNSZ, TESTSÚLY OPTIMALIZÁLÁS LEMONDÁSOK NÉLKÜL

A SLIM 40 egy olyan forradalmian hatékony, fogyókúrás táplálékkiegészítő, melynek köszönhetően nincsenek szigorú megkötések, hogy mit fogyaszthatsz, vagy mit nem. A mozgás és a kalória csökkentett táplálkozás természetesen fokozhatja a termék jótékony hatását. Azt ehetsz ami csak jól esik, s közben a testtömeged fokozatosan csökken.

TOVÁBBÁ HOZZÁJÁRUL:

 • a testtömeg csökkentéséhez
 • a normál májműködés fenntartásához
 • a normál zsíranyagcserében
 • a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában
 • az egészséges szellemi működés fenntartásához
 • a fáradtság csökkentéséhez
 • a csontozat egészségének fenntartásához
 • az immunrendszer normál működéséhez
 • az idegrendszer ideális működéséhez.

És néhány indok, hogy miért is ilyen nagyszerű termék a SLIM 40:

 • CUKORMENTES
  Az italpor cukormentes. Meggyes és körtés ízben kapható.
 • FINOM ÉS ÍZLETES
  Akik már kóstolták, nem tudják abbahagyni a fogyasztását.
 • NINCS ÉHEZÉS
  Koplalás, éhezés nélkül csökken a testtömeg.
 • NINCS KOPLALÁS
  A magas rosttartalomnak köszönhetően teltség érzetet okoz, ezzel csökkentve az étvágyat, és tovább segítve a fogyást.
 • CSAK TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK
  A titokra most fény derül ebben a csodálatos termékben. A gésák az egzotikus szépségüknek köszönhetően már évszázadok óta fogyasztják a termék egyik fő összetevőjét az ördögnyelvet.
 • NINCSEN SZIGORÚ DIÉTA
  Nem szükséges szigorú diétát tartani, de a kalóriabevitelt természetesen csökkenteni kell. Megengedett a gyümölcs, de javasoljuk a kevésbé édeseket.

HOGYAN FOGYASZD?

Csupán ennyit kell tenned a karcsúbb testalkatért:
Napi 3 alkalommal fogyasztandó, főétkezéseket megelőzően.
3 gramm SLIM40 port oldjunk fel 300ml vízben és már fogyaszthatjuk is.
Oldás után ne hagyjuk sokáig levegőn az elkészített oldatot, hiszen a glükomannán sűrűsítő, zselésítő hatása miatt (amit a japán konyha már évszázadok óta használ) kocsonyás állagúvá teheti a készítményt.

A SLIM40 nagyban segít a zsír lebontásában, az emésztés gyorsításában, az étvágy csökkentésében. Próbáld ki Te is, és edd magad egészségesre!